Diablo 3 na PS3

Když Blizzard zjistil, že Sony brzo pustí PS4 na trh, znamenalo to další investici do konzolí a vývojáři začali okamžitě pracovat na Diablo 3 verzi pro Playstation 3 a 4. D3 si získalo pozornost mnoha PC hráčů a přijít s něčím takovým, mohl by získat nemalý počet fanoušků konzolí.

 

Hra vyjde včetně všech nových vylepšení jako patch 1.07. Ovládání bude jiné než pro PC, stejně tak i některé grafické prvky, jako například Postava. Na rozdíl od PC verze, zde si můžete zahrát i Offline. Maximum jsou pořád 4 hráči. V případě multiplayeru, konzolové postavy a Battle.net (PC) postavy budou oddělené, ale už se na tom pracuje. Pokud byste si chtěli připojit konzoli k počítači, nepodaří se vám to. PC veze spolupracuje pouze s klávesnicí a myší. Patche pro konzolové verze chce Blizzard ve spolupráci se Sonym vydávat stejně tak často jako na Battle.netu.

 

Krátké video:

ivo napsal/a dne 17.05.2014 Odpovědět
zdravim, chci se zeptat jak je to s diablem 3 na ps3 online kdyz si chci koupit uz zabehle cedko. pujde mi online kdyz uz prede mnou nekdo hral? diky


pavel napsal/a dne 21.07.2014 Odpovědět
ano, ale musis znat heslo k tomu uctu :)






* Antispam, Vyplňte znovu vaše jméno:




Doporučujeme